Crema de Mascarpone cu Caramel


INGREDIENTE:

  • 250 de grame de brânză mascarpone
  • 250 de grame de smântână pentru frișcă
  • 400 de grame (1 cutie) de crema caramel din lapte condensat
  • 1 lingură de extract de vanilie

Mod de preparare:

  • Brânza mascarpone se omogenizează cu o spatulă cu crema caramel din lapte condensat .
  • Separat, se bate smântâna pentru frișcă până se întărește bine.
  • Sfat! Atenție, smântâna pentru frișcă trebuie să fie foarte rece, altfel nu se bate.
  • Se adaugă peste amestecul de mascarpone și cremă caramel 1/3 din cantitatea de frișcă și extractul de vanilie și se amestecă cu spatula.
  • Se încorporează lejer restul de frișcă, fără a amesteca circular Sfat! (doar pe verticală, ridicând compoziția de pe fundul vasului către suprafață), pentru a obține o cremă aerată.


Administrator 28 iulie 2024
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Ciocolata Modelabila